Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor,Siirtlilere Emanet
banner229

Bu yıl ilimizi BAL Liginde temsil edecek olan Siirt İl Özel İdare Sporun teknik heyeti belli oldu. Siirt İl Özel İdare Spor, Hüseyin Batur, Yunus Kılıçvuran ve Samet Akınay'a emanet. 
Yeni teknik heyet İl Özel İdare Genel Sekreterliğinde düzenlenen bir törenle kamuoyuna tanıtıldı.

TFF Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Siirt Spor’un Teknik Direktörlüğüne Hüseyin Batur, yardımcılıklarına Yunus Kılıçvuran ve Samet Akınay getirildi.

Siirt’in tecrübeli isimlerinden olan Batur, Kılıçvuran ve Akınay 2018-2019 sezonunda şehrimizin futbol takımını profesyonel lige çıkarmak için çaba sarf edecek.

Bugün İl Özel İdare Müdürlüğünde Vali Ali Fuat Atik, Siirt İl Özel İdare Spor Başkanı Hıfzullah Canpolat'ın hazır bulunduğu imza töreninde, takımın başına getirdikleri Hüseyin Batur, yardımcıları Yunus Kılıçvuran ve Samet Akınay için imza töreni düzenledi.

Vali Ali Fuat Atik futbolun Siirt’te çok önemli bir yerinin olduğunu bildiğini belirterek Siirtsporun başarılı olması için gereken her türlü desteğin verileceğini söyledi.

Teknik Direktör Hüseyin Batur,Siirt’i bal liginde en iyi şekilde temsil etmek için çaba harcayacağız. Bize güvenen yöneticileri mahcup etmemeye çalışacağız.”dedi. Törende daha sonra imzalar atıldı.

İmza törenine Vali Ali Fuat Atik, Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat,Siirt Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı ve taraftarlar derneği başkan ve üyeleri katıldı. 

Göreve başlayan Teknik Direktör Hüseyin Batur Yardımcıları Yunus Kılıçvuran ve Samet Akınay’a yeni sezonda başarılar ve şampiyonluk dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.