Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Sporda Hıfzullah Canpolat Güven Tazeledi
banner229

Geçen futbol sezonun da Türkiye Bölgesel Amatör Ligde başarıyla temsil eden ve gelecek sezonda da ilimizi temsil edecek olan Siirt İl Özel İdare Spor Kulübünün genel kurulu yapıldı.

Genel kurulda başkan Hıfzullah Canpolat başkanlığında yeni yönetim oluşturuldu.

Genel Kurulda yönetim kurulu üyeliklerine Nezir Erten, İrfan Tekin, Abdülhakim Gider, Kamil Aparı, Ahmet Erten ve Ahmet Koçak getirildi. Denetim Kuruluna ise Abdülmecit İlhan, Ahmet Bülbül ve Cahit Demir seçildi.

Kulüp Başkanı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, bu güne kadar verdikleri desteklerden dolayı takımın  onursal başkanı Vali Ali Fuat Atik olmak üzere bütün taraftarlara teşekkür etti.

Takımın onursal başkanı Vali Ali Fuat Atik’in kulübün başarısı için hiçbir fedakarlıktan çekinmediğini belirten Canpolat “Onursal başkanımız valimiz sayın Ali Fuat Atik, kulübümüzün başarısı için bu güne kadar her türlü fedakarlığı gösterdi. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

Bundan sonra ki dönemde de yine kendisinin önderliğinde futbolla ilgili bütün çevreleri bir araya getirerek, ilimizi profesyonel ligde başarıyla temsil edecek bir takım oluşturmaya çalışacağız. El birliği ve karşılıklı istişarelerle oluşacak sinerjiyle elde edilemeyecek bir başarı yoktur. Bu inançla bundan sonraki süreçte de, bütün Siirtli hemşerilerimizin ve fedakar taraftarlarımızın da desteklerini bekliyoruz.” Dedi.

Gerçekleştirilen genel kurulun yasal olarak üç yılda bir yapılması gereken bir genel kurul olduğunu belirten Canpolat, ihtiyaç görülmesi halinde de olağanüstü genel kurula gidilerek yönetim ve tüzük değişikliğine gidilebileceğini hatırlatarak, yeni oluşturulan yönetimin güçlü bir takım oluşturmak için en kısa zamanda çalışmalara başlayacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.