Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor Teknik Direktör Seyithan Özdaş’la Sözleşme İmzaladı
banner229

Türkiye Bölgesel Amatör Ligde Siirti temsil eden Siirt İl Özel İdarespor daha önce prensip anlaşmasına vardığını açıkladığı teknik direktör Seyithan Özdaş'la sözleşme imzaladı.

Kulübün sosyal tesislerinde düzenlenen törende anlaşma Kulüp Başkanı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat ile Teknik Direktör Seyithan Özdaş tarafından imzalandı.

Teknik Direktör Özdaş'ın maddiyatı ikinci plana ittiğini belirten Canpolat yaptığı konuşmada “Teknik Direktörümüz maddiyatı ikinci plana atarak bizimle sözleşme imzaladı. Başka kulüplerinde kendisi ile çalışmak istediklerini biliyorum. Ancak kendisi Siirt’in başarısı için buraya geldi. Kendisi Mardinli bir hemşerimiz .

Futbolda da deneyimli bir insan. Uzun yıllar futbol oynamış ve teknik direktörlük yapmış bir isim. Geçen yılda Ağrı1970 takımını şampiyon yaptı. Sportif direktörümüz Ahmet Erten’in görüşleri doğrultusunda kendisiyle anlaşma imzaladık. Kendisine güveniyoruz. Bizi hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaştıracağına inanıyoruz.” Dedi.

Vali Ali Fuat Atik’in selamlarını ileten Canpolat, sportif direktör Ahmet Erten ve Teknik Direktör Seyithan Özdaş'la transfer çalışmalarına başlanacağını belirtti.

Teknik Direktör Seyithan Özdaş'ta yaptığı konuşmada 16 yıl futbol oynadığını ve 15 yılda teknik direktörlük görevini yürüttüğünü belirterek “Bize bu şansı verdikleri için başkanıma ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İşini çok seven ve layıkıyla yerine getiren bir insanım.Siirt insanı futbola aç.Bunu da biliyorum.Taraftar teknik heyet futbolcu ve basın hep birlikte çalışacağız. İnşallah doğru işler yapacağız.” Dedi.

Konuşmaların ardından Seyithan Özdaş ve kaleci antrenörü Samet Gökmen Aknay'la bir yıllık sözleşme imzalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.