Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor Nevşehir'de Kampa Girdi
banner229

Bu yıl BAL Liginde ilimizi temsil edecek olan Siirt İl Özel İdare Sporun Nevşehir'de ki ikinci etap kampı devam ediyor .

Teknik Direktör Sinan Bayraktar, Mardin maçının ardından Nevşehir’e döndüklerini ve burada hem Türkiye Kupa ve hem de lig hazırlıklarını sürdüreceklerini söyledi.

Teknik Direktör Bayraktar,Mardin maçından sonra tekrar Nevşehir’e döndük. Kampın ikinci etabını yapacağız. Mardin maçını kazanmış olmaktan son derece mutluyuz. Halı sahada bile oynasanız kazanmak güzel . Bizim için moral oldu . Daha yolun başındayız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Uzun Yıllar sonra komşu il Batman Petrolsporla   oynamak güzel olacak. İç sahada oynayacağımız bu maçta seyircimizin desteğiyle kazanmak istiyoruz. Bu turuda atlamak istiyoruz. Bizim için çok zorlu bir maç olacak.”

Teknik Direktör Bayraktar, amatör liglerde transferlerin ekim ayı ortalarına kadar yapılabileceğini ve bunun kendileri için bir avantaj olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.