Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Sportif Direktörü Ahmet Erten; “Hedefimiz Şampiyon Olmaktır”
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdaresi Spor, yeni sezon ilk kamp etabını Siirt İl Özel İdaresi Eğitim Dinlenme Spor Tesislerinde yaptığı idmanlar ile aralıksız sürdürüyor.

Yapılan kamp ve idmanlar ile ilgili  medyasiirt'e açıklamada bulunan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Sportif Direktörü Ahmet Erten; futbolcuların kısa sürede bir birleri arasındaki oyumlarının olumlu olduğunu ve bununda memnuniyet verici olduğunu açıkladı. 
Takımın genel durumu hakkında açıklamada bulunan Ahmet Erten; “Yeni Sezon hazırlıklarımız büyük bir hız ve yoğun bir şekilde, başarılı teknik heyetimiz nezaretinde devam etmektedir.

Yeni sezon ilk etabını Siirt’te gerçekleştiriyoruz. Bu kampımız 10 Ağustos kadar sürecektir. Yaklaşık 2 yıldan beri Bal liginde mücadele veriyoruz ancak bir türlü istediğimiz şampiyonluğu kazanamadık. Bu yıl kurduğumuz takımla ile Allah’ın izini ile Siirt Spor camiasının beklentisi olan şampiyonluğu kazanacağız. Bu manada Siirtli hemşerilerimizden ve Siirt spor taraftarından desteklerini esirgememeyi bekliyoruz” dedi. 
İKİNCİ ETAP KAMP ERZURUM’DA
Kampın ilk etabının Siirt’te yaptıklarını hatırlatan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Sportif Direktörü Ahmet Erten; “Transfer çalışmalarımızı hemen hemen bitirmiş durumdayız ve yaptığımız transferlerin takımı büyük katkısı olacağını düşünüyoruz.

Siirt kampının bitmesinin ardından, futbolcularımız iki günlük bayram tatili yapacaklar ve 13 Ağustos’ta takım Erzurum Palandöken’de toplanacak ve burada ikinci etap kampımız başlayacaktır.

Kampın hemen arından Ziraat Türkiye Kupası maçlarımız başlayacak, rakibimiz belli olması durumunda bu maçlara çıkacağız. Kupa maçları sürer iken 21 Eylül’de ligimiz başlıyor ve lig maçlarına çıkmaya başlayacağız. Bu manada başta Siirt halkında ve daha sonra spora gönül veren tüm Siirt Sporseverlerin desteklerini bekliyoruz” dedi. 
Öte yandan Siirt İl Özel İdaresi Spor Tesislerinde yapılan idmanları İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat izleyerek takımın durumu hakkında teknik heyetten bilgi alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.