Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor Farklı Kazandı
banner229

Spor Toto Bal liginde mücadele eden Siirt il Özel idare spor ligin 5. haftasında Kendi saha seyircisi önünde karşılaştığı Muş Menderes Sporu 5-1 yenerek moral buldu.

Karşılaşmanın ilk yarısına etkili başlayan temsilcimiz Siirt Spor 4. Dakikada Yunus Kerçek’in golüyle 1-0 öne geçti. Muş Menderes Spor 11. dakikada beraberlik golünü buldu ve skora denge geldi.

Mücadelenin ikinci yarısında taraftar desteğini de arkasına alan temsilcimiz Siirt İl Özel İdarespor, 57 Samuel, 62 Yunus Topçu,66 Erhan Özdil ve 90 artı 2. dakikada Jasmin’in ayağından bulduğu gollerle sahadan 5-1’lik skorla ayrıldı.
Ligde şampiyonluğu hedefleyen Siirt İl Özel İdarespor, bu sonuçla puanını 8’e çıkararak 4. Sıraya yükseldi .

Maçın ardından Siirt İl Özel İdarespor Teknik Direktörü Hüseyin Batur, puan kaybettikleri maçlar da oldukça fazla gol pozisyonlarına girdiğini belirterek, bu maçta taraftarın da desteğiyle buldukları pozisyonları gole çevirebildikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, herkes inansın, bu takım şampiyon olacak dedi.

Karşılaşmayı Siirt Spor Başkanı Hifzullah Canpolat, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay ve çok sayıda taraftar izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.