Bu haber kez okundu.

Siirt il Özel İdare Spor Deplasmanda Gol Oldu Yağdı
banner229

Spor Toto Bal liginde mücadele eden Siirt il Özel idare spor ligin 6. haftasında deplasmanda Yüksekova Belediye spor karşılaştığı maçta güçlü rakibini 7-0 yenerek büyük bir moral buldu.

Karşılaşmanın ilk yarısına etkili başlayan temsilcimiz Siirt İl Özel İdare Spor 12. Dakikada Jasmin’in golüyle 1-0 öne geçti. 20. Dakikada Hamit’in golüyle farkı ikiye çıkardı. 43. dakika da Siirt İl Özel İdare Spor kazandığı penaltıyı gole çeviren Harun farkı üçe çıkardı.  İlk yarı Siirt İl Özel İdare Spor’un 3-0 galibiyetiyle tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına fırtına gibi giren temsilcimiz Siirt İl Özel İdare spor, 48 ve 70 dakikada Jasmin, 65. dakikada Hamit ve 80. dakikada Harun'un ayağından bulduğu gollerle sahadan 7-0 skorla ayrıldı.

Ligde şampiyonluğu hedefleyen Siirt İl Özel İdare spor, bu sonuçla puanını 11’e çıkararak 3. sıraya yükseldi.

Siirt il Özel idare spor gelecek hafta kendi saha ve seyircisi önünde Ağrı Gençlerbirliği sporu ağırlayacak.

Kulüp Başkanı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat maçtan sonra yaptığı açıklamada güçlü bir rakibimizi farklı yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, teknik heyet ve futbolculara güvendiğini ligde şampiyon olacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.