Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor'dan Transfer Atağı
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdare Spor, tecrübeli oyuncu Yusuf Efil ile anlaştı.

28 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Efil, Erzurum Palandöken kampına katılarak çalışmalara başladı. Profesyonel liglerde oynayan Yusuf Efil Siirt İl Özel İdare Spora gelmekten ötürü büyük memnuniyet duyduğunu açıkladı.
Takımla  beraber idmanlara inmeye başladığını açıklayan Efil, “Siirt İl Özel İdare Spora gelmekten ötürü son derece memnunum, amacım İl Özel İdare Sporu layık olduğu yere getirmektir.

Takımdaki arkadaşlarım ile uyumum gayet güzel ve bu sene şampiyon olmak için elimden geleni yapacağım inşallah busene şampiyon olacağız. Bu anlamda transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 
Transfer arayışların devam ettiğini ve en son olarak tecrübeli orta saha oyuncusu Yusuf Efil ile anlaştıklarını açıklayan Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Sportif Direktörü Ahmet Erten; “Erzurum kampımız devam ediyor.

Takımın morali gayet iyi, tecrübeli teknik heyet ile beraber bir çok takımda top koşturan profesyonel orta saha oyuncusu Yusuf Efil ile anlaştık ve kendisi Erzurum kampına katıldı. Bu transferin başta takımımıza ve daha sonra Siirt’imize hayırlı olmasını diliyorum, Yusuf Efil’den beklentilerimiz çoktur” dedi. 
Başarılı orta saha oyuncusu Yusuf Efil, Ünye, Zonguldak, Ayvalıkgücü, Orhangazi, Kahramanmaraş Belediye, Karacabey Belediye, Bulancak ve Görele Spor gibi takımlarda görev yapmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.