Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor Başkanı Hıfzullah Canpolat Sporseverleri Uyardı!
banner229

BAL Liginde İlimizi temsil eden Siirt İl Özel İdarespor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat yazılı bir açıklama yaparak, taraftarların  ve kulübe katkıda bulunmak isteyenlerin bu adreslerden alış veriş yapmamalarını istedi.
Sosyal medya üzerinden açılan bazı adresler  üzerinden kulüple hiçbir ilgisi olmamasına rağmen takıma katkı amacıyla atkı ve forma satışı yapanlara karşı taraftarlar uyarıldı.

Canpolat tarafından yapılan yazılı açıklamada; Sosyal Medya hesapları üzerinden Siirt İl Özel İdare Spor Kulubü adını kullanarak Forma ve Atkı satışından elde edilecek gelirin Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü IBAN hesaplarına aktarılacağını beyan ederek Forma ve Atkı satışı yapıldığı tarafımızdan tespit edilmiş olup, bu ve buna benzer  Facebook ve Instagram hesaplarından yapılan satışlara itibar edilmemesi önemle rica olunur.

Kulübümüzün adını kullanan Sosyal Medya hesaplarına suç duyurusu yapılarak hukuki süreç başlatılacaktır. Kulübün Forma ve Atkı satışı bulunmamaktadır.

Kulüp tarafından yapılan etkinlikler basın üzerinden kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Kulübe yapılacak yardımlar ile ilgili kamuoyu ve basın aracılığıyla daha önce paylaşmış olduğumuz Kulübümüze ait Ziraat Bankası IBAN TR15 0001 0000 9463 9013 2650 01 numarası duyurulmuş olup, yapılacak yardımların bu hesaba yapılması hususu önemle rica olunur.

Hıfzullah CANPOLAT
    Kulüp Başkanı 

KULÜBÜMÜZLE İLGİSİ OLMAYAN FORMA VE ATKI SATIŞI YAPAN

FACEBOOK VE INSTAGRAM HESAPLARI
Facebook  : T.c SİİRT İL ÖZEL İDARE SPOR
Instagram :  siirt_spor_kulubu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.