Bu haber kez okundu.

Siirt Enerji Spor Kulübü Kuruldu
banner229

Siirt'te Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammed Abdulkadir Ataker yönetiminde Enerji Spor Kulübü kuruldu.

Ak Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, çeşitli spor dernekleri ve yöneticilerin katılımıyla şehir stadında tören düzenlendi. Katılımcılara kulubün kuruluş amacıyla ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı Sabahattin Ataker, kuruluş amacı Siirtli gençleri spora yönlendirmek olan Enerji Spor Kulübü Derneği'nin en büyük handikabının spordan gelen yetenekli antrenörleri olduğunu söyledi.

Ataker, 570 öğrencinin Türkiye'nin çeşitli üniversitelerine kazandırıldığını belirterek, "Daha önce açtığımız beden eğitimi öğretmenliği, spor yöneticiliği ve antrenörlük kurslarıyla çoğu gençleri üniversitelere kazandırdık. Bu öğrencilerimizden 10'u parkur rekoru kırarak 25 tam puan almıştır. Oğlum Muhammed Abdulkadir Ataker öncülüğünde bugün amatör spor kulübümüzü resmen faaliyete geçirdik" dedi.

Kulüp Antrenörü Muhammed Abdulkadir Ataker ise 17 antrenörle 10 branşta kurulan Enerji Spor Kulübü'nün iddialı olduğunu söyledi. Ataker, "Sadece atletizmde 137 sporcu çalıştırıyoruz. Yüzme kursu, beden eğitimine hazırlık ve spor yöneticiliği kurslarıyla kulübümüz çok iddialıdır.

Katılımlarından dolayı Ak Parti İl Başkanı Çalapkulu, Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü ve tüm spor tüm spor yöneticilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.