Bu haber kez okundu.

Siirt Beşiktaşlılar Derneği Engellilere Forma ve Top Hediye Etti
banner229

Siirt Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ersan Kesici ve yönetim kurulu üyeleri,Veysel Karani Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek, orada bulunan engellilere forma ve tophediye ettiler.

Siirt Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ersan Kesici, bu gibi etkinliklerdeki amacın engelli çocukların engelli olmayanlarla aynı haklara sahip olması gerektiği yönündeki farkındalığı göstermek olduğunu söyledi.
Engelli çocukların en iyi şartlarda yaşamaları için yapılan çalışmaları önemsediklerini belirten Kesici "engelli çocukların, diğer çocuklardan hiç bir farkının kalmamasını sağlamak için Engelli çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için her şeyi yapmaya hazır olduklarını ifade etti, 

Engelli kardeşlerimize ufakta olsa elimizden geldiğince hediyeler vermeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Kesici, her şeyden önce onların mutluluğu bizim için önemli " dedi.

Forma ve topları  alan Engelliler, Siirt Beşiktaşlılar Derneğine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.