Bu haber kez okundu.

Siirt Beron Kulübü Başkanı ve Antrenörü Kamile Balcı Kick Boks Milli Takımı İle Macaristan’da
banner229

Siirt Beron Kulübü Başkanı ve Antrenörü Kamile Balcı, 22 Ağustos 2019 tarihinde Macaristan’da yapılacak olan Avrupa Gençler Bay Bayan Kick Boks Şampiyonasına Çamardı Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde hazırlanan Türkiye Kick Boks Milli Takım sporcuları ile birlikte şampiyona öncesi Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yılmaz Şimşek, Milli Sporcuları tek tek tebrik ederek Macaristan’da yapılacak olan şampiyonada başarılar diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ve antrenörler arasında bulunan ilimiz Beron Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Kamile Balcı birlikteliğinde gerçekleştirilen ziyarette, Milli Sporcular Vali Yılmaz Şimşek’e Milli takım forması hediye ederek, kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.