Bu haber kez okundu.

MARATON TAKIMIMIZ, TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ OLDU
banner229
21 Şubat 2016 tarihinde Trabzon ilinde ‘36. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’ düzenlendi.
Türkiye Şampiyonası niteliği taşıyan bu Maratona birçok ünlü kulüp ile birlikte, birçok ülkeden de sporcular katıldı. Siirt, tarihinde ilk defa ‘Siirt Gençlik ve Spor Kulübü’ olarak, böyle bir müsabakaya katılarak, önemli bir başarı elde etti. Muhittin Gürhan, Ömer Aslan, Ahmet Arslan ve Serkan Dakak’tan oluşan takımımız, Türkiye dördüncüsü olarak önemli bir başarıya imza atmıştır. Ayrıca 10 Km Maraton yarışında, Sporcumuz, Murat ÖZALP ferdi olarak 6. olmuştur. Atletizm Antrenörü ve Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Siirt ili olarak, ilk defa Maraton yarışmalarına takım olarak katıldıklarını belirterek, ‘Türkiye dördüncüsü olarak önemli bir başarı elde edilmiştir.’ dedi.
GREKOROMEN GÜREŞ YARIŞMALARI KARS İLİNDE YAPILDI
Güreş Federasyonu Başkanlığının 2016 yılı faaliyet programında yer alan “Okullar arası Gençler A kategorisi Grekoromen Güreş Yarışmaları”, 15-17 Şubat 2016 tarihleri arasında Kars İlinde yapıldı.
Söz Konusu yarışmalara İlimizi temsilen katılan sporcularımıza ait dereceler aşağıda sıralanmıştır.
Azat TURHAN 46 kg. ile 1.
M.Emin BAYKARA 55 kg. ile 1.
Azat NAS 50 kg. ile 3.
M.Enes DİLDİRİM 60 kg. ile 3.
Yusuf AKSU 74 kg. ile 3.
Serhan ÜZÜM 60 kg. ile 3.
Selim DÜNDAR 74 kg. ile 3.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam OLGAÇ, Sporcuları ve Antrenörleri tebrik ederek, başarıların devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.