Bu haber kez okundu.

Kurtalan Ekspres  Gençlikspor, 1. Lig İçin Play-Off Oynamaya Hak Kazandı
banner229

Hentbol 2. Ligde mücadele eden Kurtalan Ekspresi ve Gençlikspor Kulübü 14 maçta 13 galibiyet alarak 1. Lig için Play-Off oynamaya hak kazandı.

Kurtalan Ekspresi ve Gençlikspor Kulübü takım antrenörü Zeki Siner, gazetecilere yaptığı açıklamada, takım olarak çok çalıştıklarını ve Playy-Offa hak kazandıklarını söyledi.

Siner, şöyle konuştu: "Kurtalan'da böyle bir takım oluşturmak zor oldu ama inancımızla buralara kadar geldik. 1. Ligde takımımızın olması ilimiz için de gurur verici bir olaydır. 5-9 Mayıs 2017 tarihleri arasında oynayacağımız maçlarda ilk ikiye girerek 1. Ligde takımımızın yer almasını istiyoruz.

Bu konuda bizim destekçimiz olan Siirt Valiliği, Kurtalan Belediyesine ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, desteklerini esirgememelerini temenni ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.