Bu haber kez okundu.

İÖİ Kulüp Başkanı Canpolat; “Lig maçımızı Cumartesi gününe aldık”
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünün 27 Ekim Pazar günü oynayacağı Bismil 21 Sportif Faaliyetleri Gençlik Spor karşılaşması 26 Ekim Cumartesi günü oynanacağı öğrenildi.

Lig maçının bir gün erkene alınmasının sebebinin 30 Ekim Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında deplasmanda karşılaşacağı Keçiörengücü maçı nedeniyle erkene alındığı belirtildi.

Cumartesi günü oynayacakları Bismil 21 Sportif Faaliyet Gençlik Spor Lig maçının hemen arından Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turunda Keçiören Spor ile oynanacak olan maçtan dolayı bir gün erkene alındığını belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat; “27 Ekim Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde Bismil 21 Sportif Faaliyet Gençlik Spor Kulübünü ağırlayacaktık. Yönetim ve teknik heyet olarak yaptığımız istişarede lig maçının Pazar günü oynanması durumunda hemen arkasında Çarşamba günü Kupa maçını oynamamız takımı ciddi anlamda yoracağı kanaatine vararak TFF ‘ye yaptığımız müracaat neticesinde Bismil 21 Sportif Faaliyetler Gençlik Spor Kulübü maçının bir gün erkene alınmasına karar verildi. Maçımız 26 Ekim Cumartesi günü Saat 13.00’te Siirt Atatürk Stadyumunda oynanacaktır” dedi. 

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Başkan Canpolat, Siirt İl Özel İdare Spor ile Bismil 21 Sportif Faaliyet Gençlik Spor Kulübü karşılaşmasına tüm futbol severleri ve Siirtli vatandaşları davet ederek, Lig’de ilk mağlubiyetlerini aldıklarını ve bunu telafi etmek için sahaya çıkacaklarını belirten Başkan Canpolat; “Her maç olduğu gibi bu maçta bizim için çok önemlidir, bu sebepten dolayı tüm sporseverleri ve halkımızı maça davet ediyoruz. Bu maçı kazanarak şampiyonluk yoluna devam etmek istiyoruz. Her zaman belirttiğim gibi bu konuda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Onursal Başkanımız Sayın Valimiz Ali Fuat Atik’e çok teşekkür ediyorum. Bismil maçını kazanarak kendisine ve Siirt halkına armağan etmek istiyoruz ve tüm halkımızı 26 Ekim Cumartesi günü Saat 12 den itibaren Atatürk Stadyumuna davet ediyorum” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.