Bu haber kez okundu.

Futbolcular, Galibiyeti ve Cumhuriyet Bayramını "Delikli Taş" Mesire Alanında Kutladı
banner229

Türkiye Bölgesel Amatör Lig birinci grupta ilimizi temsil eden Siirt İl Özel İdaresporun, Hakkari Yüksekova Belediyespor karşısında aldığı 7-0 lık farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Siirt il Özel İdare Futbolcuları 7 - 0 'lık Yüksekova galibiyetini ve Cumhuriyetin 95. Yıl dönümünü "Delikli Taş" Mesire alanında kutladı.

Siirt İl Özel İdare Spor hafta sonu deplasmanda karşılaştığı güçlü rakibi Yüksekova Belediyesporu 7-0 gibi farklı bir skorla yenmesi Siirtli futbolseverlere büyük bir sevinç yaşattı.

Siirt il Özel İdare teknik heyet ve Futbolcuları dün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Delikli Taş’a (Rasıl Hacar) mesire alanına giderek, burada Botan vadisi’nin eşsiz doğal güzelliğini seyrederek,Yüksekova galibiyetini ve Cumhuriyetin 95. Yıl dönümünü kutladılar.

Kulüp Başkanı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat ,alınan 7-0 lık farklı galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, teknik heyet ve futbolcuları kutlayarak, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

Amaçlarının Siirt’te bir kez daha şampiyonluğu tattırmak ve profesyonel liglerde temsil edilmemizi sağlamak olduğunu belirten “Hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Bunun için çok güçlü bir takım oluşturduk. Nitekim harcadığımız çabaların sonucunu da görmeye başladık. Grubun güçlü takımlarından Yüksekova Belediyespor karşısında deplasmanda aldığımız bu farklı galibiyette bunun bir göstergesidir .

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum. Bu başarımızın Siirt’i seven ve takıma gönül veren herkesi mutlu ettiğine canı gönülden inanıyor ve herkesin yalnızca Siirt ve Siirt gençliği için bu takıma destek vermesini diliyorum.”dedi.

Canpolat, kulübe olan desteklerinden dolayı Vali Atik’e teşekkür ederek onun verdiği bu desteğin herkes tarafından örnek alınmasını temenni etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.