Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe Sevdalılarından Kasırga Ailesine Ziyaret
banner229

Siirt Fenerbahçe Sevdalıları taraftar grubu, engelli baba Hikmet Kasırga (41) ve çocuklarını evinde ziyaret etti.

Fenerbahçeli taraftar grubu, küçük yaşta trenin çarpması sonucu sol bacağını kaybeden Hikmet Kasırga’nın 13, 10 ve 3 yaşlarındaki çocuklarına bayramlık kıyafetler ve çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Fenerbahçe Sevdalıları taraftar grubu başkanı Vedat Özhelvacı, yaptığı açıklamada, Kasırga ailesini gördüklerini ve baba Kasırga ve ailesini mutlu etmek istediklerini söyledi.

Taraftar grubu olarak bir araya geldiklerini ve öncelikle aileyi ziyaret ettiklerini belirten Özhelvacı, şöyle konuştu: "Ziyaretimizde çocukların mutluluğunu düşündük, onlara babasının da müsaadesiyle bayramlık güzel kıyafetler oldu.

Baba Kasırga gibi 3 çocuğu da Fenerbahçeli, biz bunu da burada öğrendik. Tabi hangi takımlı olursa olsun biz taraftarlar olarak onları sevindirmek isterdik. Baba Hikmet Kasırga’yı da en kalbi duygularımla kutluyorum, engelli haliyle 3 çocuğa bakmak gerçekten her babanın yapabileceği bir şey değildir. Bu sebeple kendisine Allah’tan sabır ve güç diliyorum."

Daha sonra taraftar grubu Kasırga’nın çocuklarını bir alışveriş merkezi oyun salonuna getirerek onlarla doyasıya eğlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.