Bu haber kez okundu.

Fatih Şehremini Sporda Hedef Büyük
banner229

Başkanlığını Siirtli hemşerimiz Metin Aslankök’ün yaptığı Fatih Şehremini Spor, İstanbul amatör ligde namaglup şampiyon oldu. Fatih Fatih Şehremini Spor bu yıl 1. Amatörde Fatih şehremini mahallesini temsil edecek.

Kulüp Başkanı Metin Aslankök yaptığı açıklamada, 2018-2019 sezonunda takımının namaglup ligi şampiyon tamamlayarak 1. Amatöre yükseldiğini,hedefimiz 1. Amatörde şampiyon olup bir üst lige çıkmak olduğunu söyledi.

Bu seneki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Kulüp Başkanı Metin Aslankök; “İlk hedef 3. Lige çıkmak.Bizim hedefimiz 3.lig değil bizim hedefimiz, 6 yıl sonra süper ligin kapısında olmak.Tabiî ki şuan ki şartlarımızla zorlanacağız ama beni yeni gelenler bilmezler ama tanıyanlar bilirler benim samimiyetimden kuşkuları olmadığından eminim tek istediğim gelsinler yani illa maddi anlamda bir şeyler vermelerini beklemiyorum gelip tribünden destek olsunlar.

Bizi müsabakalarda yalnız bırakmasınlar.Fatih Şehremini Sporumuz marka olsun üst liglerde olmayı hak ediyoruz.Şu an organize ediyoruz zaten planlamalarımız hazır.

Başka hedeflerimizde var. Hedeflerinden 2.’sinin alt yapıyı güçlendirmek olduğunu söyleyen Aslankök, “Benim 2. hedefim alt yapıyı güçlendirmek. Şehremini’nin çocuklarını 3-4 yıl burada oynatmak istiyorum ben. Bunlardan sonra gelen hedefim de takımı bir üst lige çıkartmak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.