Bu haber kez okundu.

Evin Demirhan, Akdeniz Oyunlarından Altın Madalyayla Döndü
banner229

Dünya ve Avrupa şampiyonu olan Siirtli  güreşçi Evin Demirhan Akdeniz oyunlarında 50 kilogramda rakiplerini yenerek altın madalya almayı başardı.

24-27 Haziran 2018’de İspanya’nın Tarragona kentinde düzenlenen Akdeniz oyunlarında ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek altın madalyanın sahibi olan Evin Demirhan, 13 yaşından beri güreş sporunu yapıyorum hedeflediğim hayallerime tek tek ulaşıyorum.

Akdeniz  oyunlarında da rakiplerimi yenerek şampiyon oldum. Çok mutluyum. Hayalim olan Türk bayrağımızı göndere çekerken gurur duyuyorum. Dünya ve Avrupa şampiyonalarında 19 madalya alarak Milli takım da kadınlarda en çok madalya almanın sevincini de ayrıca yaşadığını dile getirdi.

Demirhan, “Şuan ki hedefim 2020’de yapılacak olan olimpiyatlar var. Türkiye kadın güreşinde olimpiyatlarda madalya almış değil. Bayan güreş takımı olarak 2020 olimpiyatlarında bir ilki başarmak istiyorum. Sıkı bir çalışmamız var.  Antrenmanlarımız çok yoğun geçiyor. İnşallah 2020 olimpiyatlarında şampiyon gelerek bayrağımızı ilk kadın olarak göndere çekmek istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.