Bu haber kez okundu.

Eruh Gençlik Spor, Siirt Amatör Liginde Şampiyon Olmak İçin Güçlerini Birleştirdi
banner229

Uzun Yıllar aradan sonra büyük hedeflerle yeni sezona ,yeni transferler ve yeni bir yönetimle başlangıç yapan Eruh Gençlik spor 2017-2018 sezonuna damga vuracak.

Eruh Belediyesinin anasponsor olarak desteklediği Eruh Gençlik spor kulübü , Eruh Belediye Başkan Vekili  Murtaza Dayanç 'ın öncülüğünde ,Eruh İlçemizin ,Eruh Belediye Spor,Eruh Sağlık Spor Kulüplerinin Yönetici ve Futbolcularını Eruh Gençlik Spor Kulübü bünyesinde birleştirerek ,ayrıca Yüksekova belediyespordan Eser Diri,Enis Oyman,Siirt Köy Hizmetleri Spordan Metin Çiçek,Şırnak Spordan Soner Yıldız,Siirt Botangücü Spor'dan Mahsun Tayfan ,Eruh Sağlık Spordan , Ömer Akman,Cihan Özer,Harun Kadırhan,Veysi Damar,Uğur Çakay,Berzan Yıldız, olmak üzere 11 yeni futbolcu transfer edildi.

Eruh Belediye Başkanlığı Makamında yapılan imza töreninin ardından açıklama yapan Eruh Kaymakamı ve  Belediye Başkan Vekili  Murtaza Dayanç , hep terörle anılan Eruh İlçemizin ismini artık sporda elde edeceğimiz başarılarla anılması arzusuyla ,üç spor kulübümüzün bir araya gelerek yeni bir yönetim ve yeni bir kadroyla Eruh Gençlik Spor bünyesinde birlik ve beraberliğin oluşturulduğunu belirterek , Eruh Belediyesi olarak ana sponsor görevini üstlendiğini , Maddi ve manevi olarak futbolcularımızın yanında olacaklarını belirtti.

Üç kulübün oluşumuyla yeni bir rota çizildiğini söyleyen Eruh Gençlik spor Kulübü Başkanı Yusuf Çakır , bu takımın Sayın Kaymakamımız ,Belediye Başkan Vekili Sayın Murtaza Dayanç ,öncülüğünde çok iyi yerlere geleceğimizden ve sezon sonunda Şampiyonluğa ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.