Bu haber kez okundu.

Canpolat:  "Valimiz Ali Fuat Atik ile Omuz Omuza Çalışmak Bir Onurdur" 
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdarespor 'da transfer çalışmalarını masaya yatırdı.
İlk devreyi 31 puan ile ikinci sırada bitiren Özel İdarespor, ikinci devre hazırlığını kamp ve transfer çalışmalarıyla sürdürüyor.
Takımın Onursal Başkanı Vali Ali Fuat Atik, Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat ile birlikte Özel İdare Spor Tesislerinde teknik direktör Seyithan Özdaş ve teknik heyetle bir araya gelerek, takımın genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Takımın şampiyon olması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Vali Atik; "Takımın başarısı için çalışıyoruz. Kulüp Başkanımız Hıfzullah Canpolat ve Teknik direktör ve yönetimimiz ile birlik bir istişare toplantısı düzenleyerek yapılacak transferler hakkında araştırmalar yaptık. Şuana kadar 3 futbolcu ile anlaşmaya vardık.

Transfer çalışmalarımız halen devam etmektedir ve orta saha ile forvet mevkilerinde oynayan oyuncular arayışındayız. Allah'ın izniyle yakın bir zamanda bu transferleri gerçekleştireceğiz. Bu kapsamada takımımıza destekte bulunan tüm Siirt halkına teşekkür ediyoruz ve İnşallah kendilerine şampiyonluğu armağan edeceğiz" dedi. 
"VALİMİZ OLMASAYDI, BU BAŞARI SAĞLANAMAZDI"
Takımda orta saha ve forvet arayışlarının sürdüğünü belirten Canpolat, transfer çalışmalarının hızlı bir şekilde deva ettiğini söyledi.
Takımın şuan Siirt'te olduğunu belirten Canpolat, kulübün başarısı için gecesini gündüzüne katarak sürekli takımın yanında olan Vali Atik'e teşekkür etti.
Takımın yaşadığı tüm sorunlar ile yakından ilgilenen ve başarıda büyük emeği olan Valimiz Ali Fuat Atik ile beraber çalışmanın bir onur olduğunu dile getiren Canpolat; "Efsane Valimiz Ali Fuat Atik başkanlığında transfer çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

Düzenlediğimiz toplantıda yönetimde bulunan İl Genel  Meclis Başkanımız Cihangir Bayram ve Teknik heyetimiz bulundu. Gayet verimli geçen toplantıda hoş sohbet halinde gece saat 24'e kadar istişaremiz devam etti" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.