Bu haber kez okundu.

Canpolat, Taraftarları Yarınki Cizre Serhad Spor Maçına Davet Etti
banner229

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup'ta mücadele eden Siirt Özel İdarespor,erteleme maçında yarın karşılaşacağı Cizre Serhad spor ile oynayacağı maç öncesi Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat  taraftarlara çağrıda bulunarak maça davet etti.

Şampiyonluk  yolunda önemli bir virajda olan Siirt Özel İdare sporun  yarınki maçının çok önemli olduğunu ve takımın desteğe ihtiyacı olduğunu kaydeden Siirt Özel İdarespor Kulüp başkanı Hifzullah Canpolat tüm Siirtli  vatandaşları maça davet ederek takıma destek olmalarını istedi.

Başkan Canpolat, “Takımımız yarın çok önemli bir rakibiyle karşılaşacak. Bu maçta takımımızı yalnız bırakmamamız ve tribünden destek vermemiz gerekiyor. Tüm Siirtli taraftarlarımızı bu maçta takımımızı desteklemeye davet ediyorum. İnşallah hep birlikte sezon sonu hedefimize ulaşmak için mücadele edeceğiz” dedi. Siirt Özel İdarespor Kulüp başkanı Hifzullah Canpolat, takımın hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Siirt Özel İdare sporun  Cizre Serhad spor ile oynayacağı maç yarın saat 13’te Atatürk Stadyumunda başlayacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 4 yıl önce

Memleketin tek derdi kalmış oda futbol köylerin köprü siirt batman yolu işsizlik eruh şırnak yolu ne alemde sorsalar haberi yok bazılarının