Bu haber kez okundu.

Bocce Takımımız Yarı Finalde
banner229

Bocce Federasyonu tarafından organize edilen Analig Bölge Müsabakaları Kilis’te yapıldı.

Kilis Zeytçioğlu Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen 2018-2019 sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) grup müsabakaları Kilis, Gaziantep, Adıyaman, Siirt, Mardin, Şırnak ve Diyarbakır illerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Müsabakalar sonunda kızlarda, birinci Siirt, ikinci Kilis, üçüncü Adıyaman, dördüncü Diyarbakır, Erkeklerde birinci Siirt, ikinci Adıyaman, üçüncü Kilis, dördüncü ise Mardin oldu.

Söz konusu müsabakaya İlimizi temsilen Bocce Kız ve Erkek takımımız Gruplarda 1. olup 04 – 05 Mayıs 2019 tarihlerinde Adıyaman yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final müsabakasına katılmaya hak kazanmışlardır.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hüssam Olğaç, dereceye giren sporcuları ve Bocce Antrenörünü makamında kabul ederek başarılarından dolayı kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.