Bu haber kez okundu.

Bedriye Aksu, Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi Temsil Edecek
banner229

Uluslararası Zafer Turnuvasında Şampiyon Olan Güreşçimiz Bedriye Aksu, Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi Temsil Edecek

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığının 2018 yılı faaliyet programında yer alan; ‘Uluslararası Zafer Turnuvası’ nda Türkiye birinciliğini elde eden Bedriye AKSU, Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.

30 Mart 2018 tarihinde Kocaeli’nin Gebze ilçesinde düzenlene Zafer Turnuvasında Ülkemizi temsil eden 49 kg’da güreşen sporcumuz Bedriye AKSU, yapılan turnuvada uluslararası şampiyonluğu elde etmiştir.

14-20 Mayıs 2018 tarihleri arasında Makedonya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında 49 kg’da sporcumuz Bedriye AKSU, ilimizi ve ülkemizi temsil edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, dereceye giren sporcumuz ve Güreş Antrenörü Şenay Kaya’yı kutlayarak, sporcumuzu altınla ödüllendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.