Bu haber kez okundu.

Bayan Güreşçilerimiz Milli Takıma Seçildi
banner229

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Güreş Federasyonu Başkanlığının faaliyet programında 07 Ocak 2018 tarihinde Edirne ilinde yapılan Büyük Bayanlar Türkiye şampiyonasında sporcumuz Dilan Kaya, A milli takıma davet edilmiştir. 22-23 Mart tarihlerinde Bulgaristan’da yapılacak olan Uluslararası turnuvada ülkemizi temsil edecek.

15 Ocak 2018 tarihinde yapılan Yıldızlar Türkiye şampiyonasında sporcu Bedriye Aksu 49 kg’da Türkiye şampiyonu olarak; Niğde ilinde düzenlenen Milli Takım kampına katılmaya hak kazanarak, Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç sporcuları ve Antrenörlerini makamında kabul ederek kutladı. Altın ile ödüllendirdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.