Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat;“Hedefimize Emin Adımlarla İlerliyoruz”
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdaresi Spor kendi saha ve seyirci önünde ağırladığı Dersim Sporu 3-0 yenerek ligde üçte üç yapmayı başardı.

Ligin üçüncü haftasında Dersim Sporu kendi sahasında ağırlayan Siirt İl Özel İdaresi Spor maçtan galip gelmeyi başararak liderlik koltuğuna oturdu.

Kendi saha ve seyircisi önünde oynadıkları maçın bir hayli zevkli ve keyifli geçtiğini belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat emin adımlar ile ilerledikleri ve ligde üç maçta üçte üç yaptıklarını açıkladı.

Teknik heyeti ve futbolcularını aldıkları galibiyetlerden ötürü kutlayan Başkan Canpolat, “Takım olarak emin adımlar ile ligimize devam ediyoruz. Ligde oynadığım üç maçı kazanarak şampiyonluk yoluna doğru ilerlemekteyiz. Kendi saha ve seyircimiz önünde Dersim Sporu ağırladık.

Teknik heyetim ve futbolcularım göstermiş olduğu mücadeleden ve sahada oynadıkları oyundan ötürü çok umutluyum. Taraftarlarımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Taraftarlarımızın Dersim Spor maçına gösterdikleri ilgi bizi son derece memnun etmiştir. Bizler bu ilgi ve alaka karşısında taraftarlarımızı mahcup etmeyeceğiz ve kendilerine şampiyonluğu armağan edeceğiz inşallah” dedi.

‘MORALİMİZİ KİMSE BOZAMAZ’

Takımın durumunun bir hayli iyi gittiğini ve teknik heyet ile futbolcuların morallerinin yüksek olduğunu belirten Başkan Canpolat, “Takım iyi gittiği zaman, dışarıdan bazı kesimler takımın başarısız olması için çaba sarf ettiğini görüyoruz.

Ancak takımın moralini bozacak etkenlere ne pahasına olursa olsun müsaade etmeyeceğiz. Emin adımlar ile yolumuza devam edeceğiz. En büyük destekçimiz olan ve onun önderliğinde yürüyen futbol takımımızın Onursal Başkanı Sayın Valimiz ve güçlü yönetimimiz ile birlikte inşallah bu takımı şampiyon yapacağız” dedi.

TARAFTAR, “BİZE BU KEYFİ YAŞATANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Amatör Futbol Bal Liginde ilimizi temsil eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü- Dersim Spor karşılaşmasına yoğun bir ilgili ve alaka gösteren Siirtli vatandaşlar, yaşadıkları heyecandan ve seyrettikleri keyifli maçlardan ötürü başta Siirt Valisi Ali Fuat Atik’e, Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat’a Yönetimine ve teknik heyet ile futbolculara teşekkür ettiler.

Son yıllarda ilk defa böylesine güzel bir maç izlediklerini belirten taraftarlar, “Maçı izlemek için çoluk çocuğumuz ile geldik ve son derece heyecan verici bir karşılaşma izledik.

Siirt yıllardır bu özlem içerisinde yanıp tutuştu. Bu özlemin ve bu sevdanın sürdürülmesini istiyoruz. Bundan böyle her maç takımımızı destekleyeceğiz ve tribündeki yerlerimizi çocuklarımız ile alacağız. Bize şampiyonluk yakışır Allah’ın izniyle şampiyon olacağız” dediler.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 5 yıl önce

Mihrap ve mimberden sahalara büyük atılım