Bu haber kez okundu.

BAŞARILI SPORCULAR ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
banner229
Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, 02-07 Haziran tarihleri arasında Bolu İlinde yapılan Türkiye Güreş Şampiyonasında Türkiye derecesi yapan sporcuları altınla ödüllendirdi.
    02-07 Haziran tarihleri arasında Bolu İlinde yapılan Türkiye Güreş Şampiyonasında derece yapan sporcuları makamında kabul eden İl Müdürü Hüsam Olgaç, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılı sporcuları kutladı.
  Siirt ili olarak, ülke genelinde birçok spor dalında çok önemli başarılar elde edildiğini ifade eden İl Müdürü Olgaç, "Bu başarı grafiğinin daha da yükseltilmesi için kurum olarak çocuklarımıza her türlü desteği veriyoruz. Başarı, emek, sabır, gayretli çalışma ister.
  İl Müdürü Hüssam Olgaç, Antrenör ve Sporcuları kutlayarak daha iyi dereceler elde etmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını buna karşılık sporcuların da daha özverili bir şekilde müsabakalara hazırlanmalarının önemini dile getirerek sporcuları altınla ödüllendirerek başarılarını devamını dileyerek, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.” dedi.
  02 - 07 Haziran tarihleri arasında Bolu ilinde yapılan Minik bayanlar Türkiye Güreş şampiyonasında İlimiz Antrenörleri Şenay Kaya ve M. Adem Kesici gözetiminde katılan sporcularımızdan 48 Kg. Bedriye Aksu, 44 Kg. Tuba Erden, 52 Kg. Halime Kılıçaslan Türkiye birincisi, 44 Kg. Şilan Akın ve 37 Kg. Zehra Demirhan Türkiye ikincisi oldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.