Bu haber kez okundu.

Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Grup Müsabakaları Sona Erdi
banner229

Siirt'te düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi erkek ve bayan tekvando müsabakaları sona erdi.

Müsabakalarda Siirtli tekvandocular, 9 madalya alarak büyük başarıya imza attı.

Yeni Siirt spor salonunda yapılan Taekwondo grup müsabakalarına, Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Batman, Şırnak’tan erkeklerde 80, bayanlarda 70 olmak üzere toplam 7 ilden 150 sporcunun katıldığı ve 3 gün süren müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu.

İlimizi temsil eden erkek takımı üçüncü ve kız takımı dördüncü olarak; Diyarbakır ilinde yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.  

Tekvando Antrenörü Osman Akınay "Müsabakalara çok iyi hazırlandık ve emeğimizin karşılığını da derece yaparak aldık. Siirt olarak ev sahipliğini yaptığımız Anadolu Yıldızlar Ligi Tekvando müsabakalarını tamamladık.

Sporculardan Hayrünnisa Er, Selahaddin İzmir birinci geldi. Eda Toprak, Helin Demir, Yusuf Aslancı ve Serkan Şen 2'ncilik dereceleri, Yaren Şen, Muhammed Emir Sarsılmaz ve Kenan Üre 3'üncü gelerek toplamda 9 madalya kazandık. İnşallah ilerleyen tarihlerde yapılacak olan Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda da aynı başarıyı gösterip derece yaparak ilimizi en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.  

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın Cumhuriyet Baş Savcısı İbrahim Cansever, Ak Parti il Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olğaç ve Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Bilim dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgelerini vererek, Diyarbakır ilinde yapılacak olan yarı final müsabakalarında başarı dileklerinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.