Bu haber kez okundu.

Ahmet Erten, “Hedefimiz Şampiyonluk”
banner229

Siirt İl Özel Spor Sportif Direktörü Ahmet Erten, bu yıl hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

2018-2019 futbol sezonun başta camiamıza ve tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen.Siirt İl Özel Spor Sportif Direktörü Ahmet Erten, bu sezon gurubumuzda oynayacağımız maçlar ile grubu lider tamamlayarak, play of gruplarında şampiyon olacaklarına inancının tam olduğunu, bizlere desteklerini esirgemeyen Valimiz Ali Fuat Atik, Belediye Başkanımız Ceyhun Dilşad Taşkın, Kulüp Başkanımız Hıfzullah Canpolat, yöneticiler ve hocalarımızla birlikte büyük bir çaba harcayarak takımımızı layık olduğu yerlere taşıyacaklarını söyledi.

Yapılan transferlerle hazırlık kamplarında göstermiş olduğumuz başarının tesadüf olmadığını, Türkiye kupasında 3. Tura yükseldiklerini yakalanan bu başarının ardından, dünde ligin ilk maçında karşılaştığımız 1960 Silopi spor maçında aldığımız farklı skorun yapılan transferlerin doğru yapıldığının bir göstergesi olduğunu ve hedeflerinin BAL Liginde şampiyon olmak olduğunu ifade etti.

Erten, dünkü maçta taraftarların kendilerini doksan dakika desteklediği için teşekkür ederek, şampiyonluk yolunda tüm Siirt halkının kenetlendiğini ve bu şampiyonluğu taraftarlarla birlikte yakalayacaklarını, Çarşamba günü Afyon’da oynayacakları Türkiye kupası maçı için bugün Afyon’a gideceklerini, ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını ve orada turu atlamak için ellerinden geleni yaparak şehre döneceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal Süzgün 6 yıl önce

Ahmet Erten kardeşime ve takımımıza başarılar.İlimiz en az 3.ligde temsil edilmeyi hak ediyor. Yöneticilerimizin ve iş adamlarımızın da desteğiyle bunun en yakın zamanda gerçekleşeciğine inanıyorum

Avatar
Kemal Süzgün 6 yıl önce

Ahmet Erten kardeşime ve takımımıza başarılar

Avatar
hüseyin zaric 6 yıl önce

üstün başarılar diliyorum..inş siirt spor o özlenen lige kavuşur ..hedef birinci lig olsun istanbuldan selamlar..