Bu haber kez okundu.

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Futbol Turnuvasının Şampiyonu Belli Oldu
banner229

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına Şube ve İlçe Müdürlükleri arasında düzenlenen futbol turnuvasının final maçı 26 Temmuz Perşembe günü yapıldı.

Final maçını İdari Mali İşler Şubesini 6- 4 yenen Kaptanlar takımı kazandı. Kaptanlar takımı Gıda Şubesi ve Arazi Tolulaştırma Şubesinin personelinden oluşuyordu.

Final maçına Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, İl Müdür Yardımcısı M. Asım Şen, Şube Müdürleri ve Müdürlük personeli yoğun ilgi gösterdi. Maç sonunda sonunda Şampiyon ve ikinci olan takımlara kupaları ve hediyeleri İl Müdürü Ergün Demirhan tarafından verildi.

İl Müdürü final maçı sonrası yaptığı konuşmada ” Anlamlı bir gün anısına  Müdürlüğümüz personeli arasında düzenlenen turnuvada 12 maç oynanmıştır.  Personelimizin kaynaşmasını sağlayan bu tür etkinlikler devam edecektir. Çok zevkli ve kaliteli maçlar izledik.Turnuvaya katılan takımlarımızı ve Şampiyonumuzu tebrik ediyorum ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.