Bu haber kez okundu.

Tetik, “HÜDA-PAR’a Teveccüh Artıyor”
banner229

HÜDA PAR Milletvekili Adayı Mehmet Tetik, HÜDA PAR’a olan teveccühün her geçen arttığına işaret etti.

HÜDA PAR 27. dönem Siirt Milletvekili Adayı Mehmet Tetik, parti üyelerinden oluşan heyetle Güres Caddesi esnafını ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına devam eden Tetik, esnafın yoğun teveccühüyle karşılaştı. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Tetik, 24 Haziran seçimlerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu ve esnaftan destek talebinde bulundu.

Halkın gerçek anlamda temsil edilmesi ve Siirt’in gür sesi olabilmeleri için mecliste olmaları gerektiğini kaydeden Tetik, bu yüzden destek talep ettiklerini belirtti.

HÜDA PAR’ın kurulduğu günden beri hep halkın yanında olduğunu ifade eden Tetik, sözlerine şöyle devam etti:

“Bizler, her zaman olduğu gibi şimdi de halkımızın yanındayız. Seçilsek de seçilmesek de her zaman, her yerde halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz ve haklarını savunacağız. Her zaman halkın ve adaletin yanında olduk ve yanlışların da karşısında olmaya devam edeceğiz. HÜDA PAR mecliste olursa birçok adaletsizlik ve hukuksuzlukların giderileceğine yürekten inanıyoruz.

Elhamdülillah günbegün HÜDA PAR’a olan teveccüh büyüyor. Kulaktan dolma ve yalan bilgiler ile değil, bizi bizden dinleyen halkımız siyasetimizi tebrik ediyor. HÜDA PAR’ın tertemiz ve menfaatsiz bir siyaset yürüttüğünü halkımız görüyor.

HÜDA PAR’ın hür ve gür sesi mecliste olursa birçok adaletsizlik ve hukuksuzlukların giderileceğine yürekten inanıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.