Bu haber kez okundu.

MİLLİ İTTİFAKTAN SİİRT HALKINA SON ÇAĞRI
banner229
Saadet Partisi ve BBP’nin birleşmesiyle kurulan Milli İttifak’ın Siirt milletvekili adayı Fahrettin Nazlıer, gazetemizi ziyaret ederek Siirt halkına son bir çağrıda bulundu ve halkı Milli İttifak çatısı altında toplanmaya davet etti.
  Nazlıer, her seçimin önemli olduğunu ancak, 7 Haziran seçimlerinin İslam alemi ve bütün Müslümanlık için daha büyük bir önem arz etiiğini ifade ederek, bu seçimle birlikte önümüzdeki 4 yıl boyunca bizleri TBMM’de temsil edecek vekilleri belirleyeceğiz. Vereceğimiz 1 oy ile bir taraftan vatandaşlık görevimizi ifa ederken, diğer taraftan büyük bir sorumluluğu yerine getirmiş olacağız.
  Ülkemizin huzura, mutluluğa ve refaha ulaşması için Siirt’te yaşayan vatandaşlar olarak oylarımızı mutlaka kullanalım ve vereceğimiz kararın ne kadar önem arz ettiğini bir daha düşünelim. Ülkemiz son yıllarda istenmeyen olaylara, kutuplaşmaya, maddi ve manevi olarak yaşanan çöküntülere sahne olmuştur.
  Bu gidişata dur demek, güzel ülkemizde kalıcı bir istikrar sağlamak, huzur ve barışı tesis etmek ve milletimizin en büyük ihtiyacı olan önce ahlak ve maneviyat ilkesini yeniden kazandırmak amacıyla Saadet Partisi olarak sizlerin oylarına talibiz. Saadet Partisi, milletimize maddi ve manevi kalkınmanın yanı sıra, adil bir hukuk sistemi, güvenlik, şahsiyetli bir dış politika, ağır sanayii, ileri teknoloji ile kalkınmış bir Türkiye ve İslam Birliğinin tesisini vaat etmektedir. “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” düsturuna binaen, Saadet Partisi olarak rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurduğu Büyük Birlik Partimiz ile birlikte Milli İttifakı oluşturarak seçimlere Saadet Partimiz çatısı altında giriyoruz ve parti olarak ülkemizdeki iki kutuplu meclise nefes aldırmak, mecliste milletin hakkını temsil ederek korumak, algıları değil hakikatleri konuşmak, çözümsüzlüğe çözüm bulmak, çalışanın alın terini ve emeklinin emeğini vermek, biriken tüm sorunlara çare olmak ve yeni bir dünyayı kurmak için sizlerin oylarına talibiz.
Partimiz iktidarında; Örtülü ödenek kaldırılacak, emekliye % 50 zam yapılacak ve 2 bayram ikramiyesi verilecek, barajlar kalkacak ve Türkiye vekilliği gelecek, mayınlar temizlenecek ve üretime açılacak, şeker fabrikaları özelleştirme kapsamından çıkarılacak, yaşlı maaşlarına % 100 zam yapılacak, okullarda servis ve yemek devletten olacak, D-8 etkin ve etkili getirilecek, mevsimlik işçilere kadro verilecek, vatandaşın faiz borcu silinecek ve bankalardan kurtarılacak, vatandaşlarımız da kanun teklifi verebilecek, rantçı ve yağmacı saldırılara son verilecek, beşikten mezara kadar herkes sağlık sigortalı olacak, aç ve açıkta tek bir insan bırakılmayacak, 65 yaş maaşına %100 zam yapılacak, Kıbrıs davasından vazgeçilmeyecek. Unutulmamalıdır ki; Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın dediği üzere, “Siyaseti önemsemeyen Müslümanları, Müslümanları önemsemeyen siyasetçiler yönetirler”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.