Bu haber kez okundu.

Mehmet Tetik, “Halkımızın Sorunlarını Çözebilecek Hür Kadrolara Sahibiz”
banner229

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve halkı ziyaret eden HÜDA PAR Siirt Milletvekili adayı Mehmet Tetik, halkın sorunlarını çözebilecek kadrolara sahip olduklarını belirtti ve destek talebinde bulundu.

HÜDA PAR Siirt Milletvekili adayı Mehmet Tetik, seçim çalışmaları kapsamında merkez esnafı ve halkı ziyaret edip sorunlarını ve taleplerini dinledi, destek talebinde bulundu.

24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde HÜDA PAR Siirt Milletvekili adayı Mehmet Tetik ve beraberindeki heyetle, merkezde bulunan Güres caddesi esnafını etti.

Halkın teveccühü ile karşılaşan Tetik, sorunlarını ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi. Siirt halkı ise destek vereceklerini belirtti.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan milletvekili adayı Tetik, halkın kendilerini Meclise göndermesi halinde sorunlarını çözebilecek kadrolara sahip olduklarını belirtti.

Esnafın kendilerini sahada gördüklerinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Tetik, şunları söyledi:

“Bu gün Siirt’in Güres Caddesinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Rutin hale gelmiş olan esnaf ziyaretlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Esnaflarımızı gezerken bizlere karşı ne kadar samimi olduklarını ve bizlere gösterdikleri teveccühe şahit olduk. Aynı zamanda esnafların diğer partilerden serzenişte bulunarak, sadece seçimden seçime kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı duydukları rahatsızlıkları ilettiler.

Fakat bizlerin her zaman sahada olduğumuzu gördüklerini ve sürekli kendilerini ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinlediğimiz için büyük bir memnuniyet duyduklarını söylediler ve onlardan büyük bir teveccüh gördük.”

Esnafı gezerken yaşadıkları sorun ve sıkıntıları kendilerine anlattıklarını kaydeden Tetik, ellerinden geldiği kadar sorun ve sıkıntıları yetkili mercilere ileteceklerini söyledi.

Tetik, “Esnafımızı gezerken vatandaşlarımızdan da destek istiyoruz. Hamd olsun ki; karşılık bulduk vatandaşlarımız bu konuda bizlere sıcak baktıklarını, bizim her zaman sahada olduğumuzun bilincinde olduklarını ve Allah’ın (celle celaluhu) izni ile bizleri destekleyeceklerini söylediler.

Bizlere gösterdikleri teveccühten dolayı Allah bütün vatandaşlarımızdan razı olsun. Allah’ın (celle celaluhu) izni ile bizler seçimi kazanıp meclise girersek, ben inanıyorum ki; hür kadrolar olarak bütün sorunların üstesinden gelebilecek kabiliyette ve bilincindeyiz. Eğer bizleri meclise taşırlarsa yaşanan sorunları yüksek sesle haykırıp sıkıntıları çözeceğiz inşallah.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.