Bu haber kez okundu.

Lokman Özcan, AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu
banner229

24 Haziran 2018 pazar günü yapılacak olan seçimlerde aday olmak isteyenlerin başvuruları başladı. En fazla başvuru Adalet ve Kalkınma Partisine (AK PARTİ) yapılıyor.

Pervari yöresinin deneyimli siyasetçisi Kanaat önderi Lokman Özcan’da başvuru yaptı.

Beraberinde Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Tekin Özer ve kalabalık bir heyetle birlikte il başkanlığına gelen Lokman Özcan başvurusunu AK Parti İl Başkan vekili Öner Geyik'e verdi.

Geyik burada yaptığı konuşmada, Özcan’ın deneyimli ve samimi bir siyasetçi olduğunu belirtti.

Lokman Özcan’da yaptığı konuşmada, 27. Dönem milletvekili genel seçimleri,cumhurbaşkanlığı seçiminde siz değerli gönüldaşlarımızın teveccühünü almak üzere Siirt milletvekili aday adaylığımı koymuş bulunmaktayım.

Ülkemiz için, islam dünyası için son derece önemli olan bu seçimde değerli Siirt halkının Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde siirtimize yakışır bir şekilde elini taşın altına koyacağına, AK Partimizi Siirt’te hak ettiği yere getireceğine inancım tamdır.

Bu bir dava meselesidir. Bu bir iman meşelisidir, bu partide hizmet etmenin millete hizmet etmek olarak görüyorum. Neticede bu bir yarıştır, belki çok sayıda müracaat olabilir, tüm arkadaşlara bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Seçilsem de seçilmesem de davaya inanan bir insan olarak bu yolda yürümeye devam edeceğim.

Bir önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de desteğini esirgemeyen herkese aile büyüğümüz ve aşiret liderimiz Süleyman Özcan abim başta olmak üzere tüm aileme ve desteğini sevgisini yüreğimde her daim hissettiğim Pervarili kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum Allah yar ve yardımcımız olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.