Bu haber kez okundu.

HÜDA-PAR Siirt Milletvekili Adayı İsa Aydın,  “Her Oy Bizim İçin Değerlidir”
banner229

HÜDA PAR Siirt milletvekili adayı İsa Aydın, 24 Haziran seçimlerinde her oyun kendileri için önemli ve değerli olduğunu söyledi.

24 Haziran’da yapılacak seçimlere hazırlanan HÜDA PAR, Siirt’te Bahçelievler Mahallesi Hami Efendi Caddesinde erkekler ve kadınlar için iki ayrı seçim irtibat bürosu açtı.

Programın açılışına HÜDA PAR Siirt milletvekilleri adayları, il ve ilçe teşkilatı, parti üyeler ve bazı davetliler katıldı. Seçim irtibat bürosu açılışı, verilen iftar yemeğinin ardından yapılan dualarla sona erdi.

Seçim irtibat bürosu açılışında partililere hitaben bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi ve Siirt Milletvekili adayı İsa Aydın, 24 Haziran seçimlerinde her oyun kendileri için önemli ve değerli olduğunu söyledi.

Parti üyelerine daha fazla çalışmaları için çeşitli tavsiyelerde bulunan milletvekili adayı Aydın, HÜDA PAR’a verilecek bir tek oyun dahi çok önemli olduğunu söyledi.

Aydın, “Geçmişte yaşadığımız bu bölgemizin her köşesinde, köylerine kadar medreseler vardı. Bu medreselerde talebeler ilim öğreniyorlardı. Her yerden talebelerin sesi yükseliyor. Ama son 40 yıldır silahların, helikopterlerin, tank ve topların sesinden başka bir ses bize gelmiyor. Bu savaş sesinin bu coğrafyadan uzaklaşması için hepimiz çalışmalıyız. Biz bir dava partisiyiz. Davamız da ve mücadelemiz de çok büyüktür.

Bizim amacımız bir koltuk sahibi olup oraya kurulmak değil. Bizim derdimiz bu topraklarda yaşayan insanların huzur ve selametidir. Bizim davamız Allah’ın (Celle Celaluhu) hükümlerini yüceltmektir. Ki zaten o yücedir. Bizler de insanların bu davayla yücelmesini istiyoruz. Biz bunun mücadelesini veriyoruz.

24 Haziran seçimlerinde her oy ve tek bir oy dahi bizim için çok önemlidir, değerlidir. Bu açıdan bizim çok daha fazla çalışmamız lazımdır. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Seçimlerin hem ülkemize hem bölgemizde hem de ilimizde hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.