Bu haber kez okundu.

HÜDA PAR Siirt İl Başkanı Sevgili, Eruh’ta Esnaf Ziyaretinde Bulundu
banner229

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Siirt İl Başkanı Behçet Sevgili, Eruh ilçe başkanı Hamit Nas ve ilçe teşkilatı ile beraber, Eruh ilçe esnafını ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Yaklaşık 2 saat süren ziyarette, çarşı esnafları HÜDA PAR heyetini sıcak ve samimi bir şekilde karşılayarak esnafların belli başlı bazı sorun ve sıkıntılarını dile getirdiler.

Ziyarette Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Siirt İl Başkanı Behçet Sevgili, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, gerekli yerlere ileteceklerini belirtti.

Esnafın sıkıntıları dinleyen Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Siirt İl Başkanı Behçet Sevgili, esnafın son zamanda artan işsizlikten dolayı çok büyük mağduriyetler yaşadığını ve bu sorunun çözümü için hükümetten destek talebinde bulunduklarını ifade etti.

Sevgili, “HÜDA PAR olarak sürekli olarak esnafı ziyaret ediyor, onların sorun, sıkıntı ve taleplerini kamuoyu ile paylaşarak gündeme getirmeye çalışıyoruz.  Bu ziyaretlerimiz kapsamında bu hafta da yaptığımız Eruh İlçe ziyaretimizde esnafımızın sorunlarına kulak verdik.

Esnafımız, özellikle son zamanlarda piyasada yaşanan durgunluktan dolayı ciddi anlamda düşüş gösteren işlerinden dolayı büyük mağduriyetler yaşıyorlar. Ödemelerini yapmada sıkıntı yaşıyorlar. Hükümetin bu konuda atacağı destek adımları bölge esnafı için çok büyük önem arzetmektedir. Aksi durumda esnafımızın bu sıkıntıları aşması mümkün olmayabilir.” ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Siirt İl Başkanı Behçet Sevgili, Esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.