Bu haber kez okundu.

Hüda-Par Adayı Tetik, “Yanlışların Karşısında Dimdik Duracağız”
banner229

HÜDA PAR Siirt milletvekili adayı Mehmet Tetik, yanlış nerede olursa olsun dimdik karşısında duracaklarını söyledi.

HÜDA PAR Siirt milletvekili adayı Mehmet Tetik, 24 Haziran seçimleriyle ilgili çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Halkı ziyaret ederek bire bir görüşen milletvekili adayı Tetik, destek taleplerini iletip, sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyor. 

Çalışmaları kapsamında Kasaplar Çarşısı esnafını ziyaret eden Tetik, her zaman doğruların yanında yer aldıklarını ve bundan sonra da yer almaya devam edeceklerini söyledi.

Yapılan ziyarette esnafın yoğun teveccühüyle karşılaşan Tetik, halkı gerçek anlamda temsil etmek için meclise girmek istediğini, bundan dolayı kendisini desteklemelerini istedi.

Yaptığı ziyaretin ardından açıklamada bulunan Tetik, sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman sahada olduklarını hatırlattı.

Tetik, “Allah’a (celle celaluhu) şükürler olsun ki; seçim çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Geçen hafta Güres Caddesinde bulunan esnafımızı ziyaret edip desteklerini istemiştik. Bu hafta da Kasaplar Çarşısında bulunan esnafları ziyaret ettik. Rabbimize hamdolsun ki gezdiğimiz bütün esnaflardan büyük bir teveccüh gördük ve bizleri gayet güzel karşıladılar.

Biz esnaflarımıza şunu söylüyoruz. İslam’ı ölçü almış bir parti olarak belki de Türkiye’de kurulan ilk partiyiz. Aynı zamanda ölçüsü İslam olan bir parti olarak, programımızı okuyabileceklerini, bizleri basın ve medya aracılığıyla partimiz hakkında merak edilenleri öğrenebileceklerini söyledik. Bizler İslam’ı ölçü aldığımız müddetçe Allah’ın izniyle yolumuzdan asla şaşmayacağız. Her zaman doğruların yanında yer aldık, bundan sonrada yer almaya devam edeceğiz. Parti olarak ilkelerimizden asla vazgeçmeyeceğiz. İlkelerimiz doğruluktan yanadır.

Yanlış nerede olursa olsun bizler bu yanlışların karşısında dimdik duracağız. Elhamdülillah bu ülkeye, bu memlekete hem kendimizi tanıtacak hem de kendimizi kabul ettireceğiz diye düşünüyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.