Bu haber kez okundu.

Hemşerimiz Erol Yılmaz’ın Batman Havalimanında Büyük Başarısı
banner229

Batman Havalimanı geçen yıl hava taşımacılıkta rekor kırdı. Devlet Hava Meydanları işletmesine bağlı Batman Havalimanı geçen yıl 666 bin yolcu taşıdı. 
2009 yılında 100 bin civarında yolcu taşıyan Batman Havalimanı 2018’de rekor kırdı. 
Batman Devlet Hava Meydanları işletmesinin başarılı ve Çalışkan Müdürü Hemşerimiz Erol Yılmaz ve ekibinin başarılı çalışmaları sonucu bölgede Batman Havalimanı taşımacılıkta yeni seferlerle birlikte yolcu sayısını da arttırmış oldu. 
DHMİ Müdürü başarılı Hemşerimiz Erol Yılmaz, 2019 yılında hedeflerinin 750 bin yolcu sayısına ulaşmak olduğunu belirterek: "Gerek Milletvekilimiz sayın Ziver Özdemir gerekse de valimiz sayın Hulusi Şahin'in desteğiyle yolcu ile uçak sefer sayımızı daha da artırmayı planladıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hikmet bilen 5 yıl önce

siirt ten giden yolcuların sayesinde artmış siirt havalimanı açılsa o zaman artışı görürüz

Avatar
yıldız 5 yıl önce

en az 100 bini siirtlidir uçanlardan. Bizi oraya mahkum edenlerin yüzü kızarıyor mu acaba?

Avatar
mustafa 5 yıl önce

haziran ayında siirt havaalanının açılacağını söyleyen yetkililer. acabaa 2019 haziranını mı kasttetiler. siirttin ihtiyacı var ama merak ediyorum ne zaman açılacak.