Bu haber kez okundu.

HDP MİLLETVEKİLLERİ YILDIRIM VE SEVİPTEKİN MAZBATALARINI ALDI
banner229
HDP Siirt Milletvekilleri Prof. Dr. Kadri Yıldırım ve Hatice Seviptekin, bugün İl Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Selim Karakuzu’nun elinden mazbatalarını aldılar.
Mazbatasını alan Hatice Seviptekin, 7 Haziran’da yapılan seçimlerde kazandığı Milletvekilliğini barış annelerine ve Kobani’deki şehit annelerine adadığını söyledi.
HDP Siirt Milletvekili Prof. Dr. Kadri Yıldırım’da alınan mazbatanın Siirt halkının kendilerine verdiği emanet ve sorumluluk belgesi olduğunu, mazbatayı yere düşürmemek için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.
Yıldırım, mazbatayı Suriye sınırında yaşanan Kürt ve Arap şehri olan Telabyad halkına adadığını ve halkların kardeşliğine vesile olmasını dileyerek, yeni kurulacak hükümetle ilgili bizleri karalayacaklarını, ancak bizler asla oyunbozan tarafın olmayacaklarını, elimizden geldiği kadar yapıcı olmaya çalışacaklarını, krizin tarafı HDP olmayacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.