Bu haber kez okundu.

HDP'den Siirt'te Miting
banner229

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin Siirt'te düzenlediği mitinginde toplanan partililere hitap etti.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan Cumhuriyet Meydanında yaptığı konuşmada, seçimlere 3 gün kaldığını, bu süre boyunca gece gündüz çalışacaklarını dile getirdi.

Siirtlilerden 24 Haziran'da müjde beklediğini ifade eden Buldan, "Ben biliyorum, şuna inanıyorum ki Siirt halkı kararını çoktan vermiş. Bugün bu alanı dolduran sevgili kadınlar ve gençler, değerli halkımız bir kez daha ortaya koydu ki bu sefer de iradesine sahip çıkacak." diye konuştu.

Pervin Buldan, 25 Haziran günü bölge üzerinden uçan F16'lar yerine barış güvercinlerinin uçacağını söyledi.

Buldan, "Türkiye halkları bu sefer gerçekten kararını vermiş. Herkesin yaşam güvencesinin olacağı tarih 25 Haziran tarihidir" dedi.

Miting, partinin Siirt milletvekili adaylarının tanıtılmasıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 6 yıl önce

inşAllah bu hareketle iflah olmaasınız