Bu haber kez okundu.

Cahit Sevgili, AK Parti’den İl Genel Meclis Üyeliği İçin Aday Adaylığı Başvurusu Yaptı
banner229

Bir dönem Siirt Merkez ilçe yönetimi ve 2 dönem Kurtalan ilçe yönetiminde görev alan Cahit Sevgili Kurtalan ilçesinden İl Genel Meclis üyeliği başvurusunda bulundu.

Bugün kalabalık bir gurupla Kurtalan İlçe Başkanlığına giden Cahit Sevgili başvuru dosyasını AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül’e teslim etti.

AK Parti Kurtalan ilçe teşkilatında gerçekleşen programda İlçe Başkanı Faris Akgül’e İl Genel Meclis aday adaylığı için dilekçesini teslim eden Cahit Sevgili burada yaptığı konuşmada, "Allah Gönlümüze kalbimize göre versin. Tabii AK Parti iktidarında Türkiye'de ne hizmetler yapıldığını sizler çok daha iyi biliyorsunuz.

Kurtalan halkına hizmet için sözümüz var. İstikrarın sürmesi, için, Kurtalan'ın gelişmesi için Ak Partinin iktidarına ihtiyacımız var. Benim hedefim hiç bir zaman mevki makam değil amacım sadece millete hizmet, dolayısıyla günümün çoğunluğu hemşehrilerim'le iç içe geçiyor.

Sorunları çok iyi anlıyorum, halka hizmet hakka hizmet diyerek halkıma hizmet için buradayım. Görev almam durumunda halkın tüm beklenti, görüş ve taleplerini üst noktalara taşıma görevini en iyi şekilde yerine getireceğimin bilinmesini isterim.

İl Genel Meclis Üyesi aday adayı olan tüm arkadaşlara başarılar dileyen Sevgili, kendisine destek veren akrabalarına ve tüm Kurtalanlılara teşekkür etti.

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül’de kendisiyle iki dönem beraber çalıştığı Cahit Sevgili’ye başarılar diledi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Saffet yiğit 5 yıl önce

Cahit sevgili desteklitoruz