Bu haber kez okundu.

AK Parti’nin En Genç Aday Adayı Yafez Turhan Oldu
banner229

28 yaşındaki genç iş adamı Yafez Turhan, AK Parti'den aday adaylığı için başvuruda bulundu.

YafezTurhan, AK Parti İl Başkanlığına giderek, 24 Haziran 2018'de gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvurusu yaptı.

 Turhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere açmış olduğu bu kutlu yolda, siyasette biz gençlerinde var olduğunu göstermek için Siirt’ten aday adayı olmaya karar verdiğini, Ülkesine güzel hizmetlerde bulunmak istediğini belirterek, "Gençler olarak geleceği ortak akıl, özgürlük ve bilimle inşa edeceğimiz güzel, mutlu günlere olan inancımla aday adayı olduğunu ifade etti.

Siyasette gençlerin de olması gerektiğine kanaat getirdiğini aktaran Turhan, “24 Haziran Genel Seçimlerinde ben de varım. 28 yaşındayım, Siirt için biz de elimizi taşın altına koymaya karar verdik. Bu yolda bütün hemşerilerimin desteğini ve dualarını bekliyorum. Ülkemizin ve şehrimizin genç ve dinamik vekillere ihtiyacı var. Siyasette gençler de olmalı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 6 yıl önce

hayırlı olsun, çıktığın bu kutlu yolda başarılar dilrtim.

Misafir Avatar
karataş 6 yıl önce @memet

öncelikle hakkında hayırlısı neyse o olsun temennisiyle..
defalarca aday adaylık başvurusu yapan diğer memleket sevdalıları.!!!
nı kızdıracak bir paylaşım bence..

Beğenmedim! (0)
Avatar
he hee 6 yıl önce

boş işleri bırakın yawww
reklamdan öte değil

Avatar
Yıldırım Çarpar 6 yıl önce

Cesaretinden ötürü tebrik ederim, yeni ve temiz insanlara ihtiyacımız var.