Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç’a Ziyaretçi Akını
banner229

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ataması yapılan, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’den mazbatasını alarak, AK Parti Siirt İl Başkanlığı görevine başlayan Av.Ekrem Olgaç ziyaretleri kabul ediyor.

Atandığı andan bu yana toplum nezdinde büyük bir teveccüh alan Av.Ekrem Olgaç’ı tebrik etmek amacıyla yediden yetmişe her kesimden AK Parti İl Başkanlığı’na akın akın tebrik ziyaretlerine gidiyor.

Kişiliği, çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle toplumun gönlünden tam puan alan Olgaç, devraldığı AK Parti çıtasını en yükseğe çıkaracağının da sinyallerini vermiş oldu.

AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna oturan Av. Ekrem Olgaç, geldiği günden itibaren kapıları sonuna kadar açtı. Kamu kurum ve kuruluş amirlerinden memurlarına, muhtarlardan köylü vatandaşlarımıza, işçisinden,öğretmeninden öğrencisine, fakirinden zenginine kadar her alandan kişiler AK Parti Siirt İl Başkanlığı’nı ziyaret Ederek Av.Ekrem Olgaç’a hayırlı olsun tebriklerini iletiyorlar.

‘Hayırlı olsun’a gelen ve gidenlerin haddi hesabı olmayan AK Parti Siirt İl Başkanlığında, bu günlerde hareketli günler yaşanıyor. Genç ve dinamik başkan yorulmadan, gelen herkesle tokalaşıyor, selamlaşıyor. Bir heyet gidiyor, başka bir heyet geliyor.

İl Başkanı Olgaç, “İnşallah bizlerde devraldığımız bu kutsal görevi bir an bile tökezletmeden milletimizin huzur ve refahı için en yükseklere çıkaracağız. Milletimiz neyi nasıl istiyorsa ona göre davranıp, ona göre yolumuza devam edeceğiz.

Halkımızdan aldığımız bu güven cesareti çerçevesi dâhilinde haksızlığın karşısında kesinlikle susmayacağız.  Bu parti milletin partisi, bu makam milletin makamı. Gün boyunca bizi yalnız bırakmayıp ziyaretimize gelen hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Milletimizin partimize olan teveccühü, Siirt’imiz için umudumuza umut, heyecanımıza heyecan katıyor. Yeni dönemin anahtar kelimeleri; vefa, samimiyet, güçlü iletişim, ortak akıl ve katılımcılık olacak. Samimiyetle gayret gösterip, güçlü iletişim kuracak, ortak akılla hareket edecek ve katılımcı siyaset anlayışıyla, gece gündüz Siirt’imiz için çalışacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kerem 4 yıl önce

Ömer bey Nasarettin hocanın Ye kürküm ye fıkrası gibi duydunmu bu fıkrayı duymayanlar için yazayım Nasrettin hoca bir gün eski püskü elbiselerle bir yemek davetine gider buyur rastgele bir yere oturturlar aradan bir zaman geçer gene aynı yerde yapılan bir yemekli davete güzel elbiselerle katılır hemen hocayı en başa davet edip oturturlar hocada kürkünün eteğini tutup ye kürküm ye der glü sebebini soranlara bana gösterilen bu kıymet bana değil kürküme oldu şimdi aynı meseleyi yaşıyoruz sevenide sevmeyenide gider tebrik eder