Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Adayı Lokman Özcan Köy Köy Dolaşıyor
banner229

AK Parti Milletvekili adayı Lokman Özcan seçim çalışmaları kapsamından Eruh ilçesine bağlı köyleri bir uçtan bir uca gezmeyi sürdürüyor.

AK Parti Milletvekili Adayı Lokman Özcan, Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç, Eruh ilçe Başkanı Cevher Çiftçi, İl Genel Meclis üyeleri Memet Acar, Cangir Bayram ile birlikte Eruh ilçesine bağlı Bağgöze,Çeltiksuyu,Kaşıkyayla,Ekinyolu,Savaş,Salkımbağlar,Yelkesen,Kekliktepe,Yokuşlu, ve Bozkuş köylerini ev ev gezerek 24 Haziran seçimleri için destek istiyorlar  

Yoğun bir tempoda sürdürdükleri seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Adayı Lokman Özcan ve beraberindekiler esnaf ziyaretlerinin yanı sıra çalmadık kapı, girmedik ev bırakmamak adına yoğun şekilde ev ve köy ziyaretleri yapıyor.

Lokman Özcan ,köylerde vatandaşlarla sohbet edip, onların hem dertlerini dinliyor hem de taleplerini alıyor.

Seçim çalışmaları sırasında 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından neden büyük bir önem taşıdığını da anlatan Lokman Özcan , AK Parti iktidarından önce kurulan vesayet sistemiyle vatandaşın özgürlüğünün, ülkenin adalet sisteminin, ekonomisinin kontrol altında olduğuna dikkat çekerek “Dış güçlerin kumandasıyla hareket eden bu hain eller vesayet sisteminin kaldırılmasından rahatsız oldular. Bunlar şimdi ellerindeki son şansı da muhalefet eliyle değerlendirmeye çalışıyorlar.

AK Parti iktidarında sağlanan istikrarı bozmak, iktidarı milletin elinden almak için asla gerçekleşmeyecek, uçuk vaatlerde bulunuyorlar. Ama bu millet, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için 24 Haziran’da onlara gereken cevabı sandıkları patlatarak el birliği ile vereceğiz ” diye konuştu.

AK Parti’nin yaptıklarını ve yapacaklarını anlattığını söyleyen Lokman Özcan sözlerini şöyle sürdürdü: “Her yere bir yatırım yapmış, hizmet için bir eser kazandırmışız. Gittiğimiz her yerde vatandaş bize teşekkür edip, yeni yatırımlar istiyor.

Yaptıklarımız ortada olduğu için yapacağımız yeni yatırımları, projeleri anlatıyoruz. Siirtimizi modern bir şehre dönüştürecek büyük ve önemli projelerimiz var ,Siirt'e bu dönemde daha çok hizmet, daha büyük yatırımlar gelecek. Bizim yaptıklarımız ortada. Muhalefetin seçim vaatleri ise sadece reklamdan ibaret.”dedi.

24 Haziran’da herkese ciddi sorumluluk düştüğünü ve bu seçimlerin telafisi olmadığını kaydeden Ak Parti Milletvekili Adayı Lokman Özcan, "Türkiye 24 Haziran’dan itibaren yeni bir yönetim modeline geçecek. Bu anlamda tarihi bir seçim bizleri bekliyor. Kimsenin bu seçimlerde şahsiyet yapma, duygusal davranma gibi bir hakkı yok.

Cumhurbaşkanımız şer odakları ile  mücadele ederken, her AK Parti sevdalısı bu bilinç ve değerlere uygun olarak hareket etmek zorundadır. 24 Haziran da partimiz büyük bir zaferle çıkacaktır dedi".

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.