Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Osman Ören Büromuzu Ziyaret etti
banner229

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Osman Ören medyasiirt büromuzu ziyaret etti.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Milletvekili seçimlerinde Siirt Milletvekili adayı olmak için Aday adayı olduğunu belirten Ören, 24 Haziran 2018’de yapılacak Başkanlık ve Milletvekili seçimleri tarihi bir aşamadır. Milletimizin desteği ile bu yolda güçlü bir yürütme, itibarlı bir parlamento ve saygın bir yargı erkiyle ile yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Osman Ören, “Dünyada ve bölgemizde büyük kırılmaların yaşandığı günümüzde, güçlü bir Türkiye’ye her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulmaktadır. Ülkemiz, içinde bulunduğu coğrafyanın ve dünyanın bütün mazlumlarının umudu olmayı ancak kendi içinde birliğini ve diriliğini sağlayarak başarabilir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yüklendiğimiz misyonunun gereği Güçlü Türkiye idealinden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Bu yol, çetin ve zor bir yoldur. Bugüne kadar 15 Temmuz darbe girişimi dâhil bizi yolumuzdan döndürmek ve pes ettirmek için denenmeyen bir oyun, kurulmayan tuzak kalmamıştır.

Türkiye bütün bu imtihanlardan alnının akıyla daha da güçlenerek çıkmıştır. 24 Haziran 2018’de yapılacak Başkanlık ve Milletvekili seçimleri bu açıdan tarihi bir aşamadır. Engelleri aşarak tarihin seyrini etkileyen bir devlet ve millet olma idealimize ivme kazandıracaktır. Milletimizin desteği ile bu yolda güçlü bir yürütme, itibarlı bir parlamento ve saygın bir yargı erkiyle ile yürümeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Ören, Siirt gönüllüsü biri olarak Siirt’e olan sevdamız bizi sizlerle tekrar buluşturacaktır. Ülkemizin 2023 vizyonu ile eğitim, kültür, fikir ve düşünce hayatının geliştirilmesine, insanımızın refah ve mutluluğuna katkı sağlamak amacıyla siyasette görev almayı ve hizmet borcum olan Siirt’e tekrar Milletvekili olarak hizmet etmeyi arzu ediyorum.

Siyaset bir hizmet etme aracıdır. Bu onurlu görev, milletimize hizmeti bir lütuf olarak değil; insan olduğu, hak ettiği inancı ve halka hizmeti Hak’a hizmet düsturu ile yapılmalıdır. Sevgimiz insana, sevdamız Siirt’edir.

Siirt’in; il, ilçe, köy ve mahalleleriyle marka bir şehir olması, Siirt’te oturanların ise huzur ve güven içinde daha müreffeh olarak yaşamlarını sürdürmeleri için Siirt’e değişimin adı, yeni yüzü ve Yeni Türkiye’yi inşa edecek kadroların şerefli bir üyesi olmaya tekrar adayım.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk uysal 6 yıl önce

Ali ilbaş

Avatar
Adnan uysal 6 yıl önce

Ailecek ali ilbas istiyoruz.

Avatar
Siirt56 6 yıl önce

Osman Hoca candır. Rabbim seni utandırmasın. Hep destek, tam destek.

Avatar
Remzi 6 yıl önce

Halkın adamı "OSMAN HOCA"

Avatar
Sercan 6 yıl önce

Halk senin istiyor

Avatar
Seyfo 6 yıl önce

Sen Siirt’tin gururusun hocam