Bu haber kez okundu.

AK Parti Kayabağlar 7. Olağan Belde Kongresi Yapıldı
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanlığınca Kurtalan ilçesine bağlı Kayabağlar Beldesinin  7. olağan kongresi Kayabağlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans salonunda yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Kayabağlar  Belde Başkanlığına Mevcut Başkan Kamuran Sevgili getirildi.

Saygı Duruşu İstiklal Marşının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göndermiş olduğu kongre kutlama mesajı ve AK Parti iktidarının yapmış olduğu hizmetlerin slayt gösteriminden sonra, yönetim kurulu, faaliyet raporu ve gelir gider hesap raporları okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Belde başkan adayı Kamuran Sevgili, Kurtalan ilçe başkanı Haşim Karaatay, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven yapılan çalışmalar ile bilgiler verdiler.

Kayabağlar Belde Başkan Adayı Kamuran Sevgili konuşmasında, kendisini tekrar bu göreve layık gören herkese teşekkür etti.

Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, vatandaşa hizmet etmeyi çok sevdiğini, göreve başladığı günden bu güne kadar 68 kez Ankara’ya gittiğini beldeye bir şeyler kazandırmak için gece gündüz demeden çalıştığını söyledi.

Kurtalan ilçe başkanı Haşim Karaatay yaptığı konuşmada, 24 saat kapısının herkese açık olduğunu, ilçeye hizmet konusunda kendisinden çok şeylerin beklendiğini belirten Başkan Karaatay; " Allah'ın izni ile bize olan bu güveni boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapacağız.

Büyük bir sorumluluk altındayız, inanıyorum ki Kurtalan'daki hemşerilerimiz ve arkadaşlarımız ile beraber Kurtalan için çalışacağız ve ciddi projeler ile hizmetlere imza atacağız. Bizler Mahalle, Mahalle, Köy, Köy gezerek milletimiz ile bir araya geleceğiz. Neler yapacağımıza hep beraber karar vereceğiz bu işler, bir kişi ile olacak işler değildir. Kayabağlar Belediye Başkanımıza ilçe teşkilatı olarak her zaman yanında olacaklarını ve destek vereceklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç yaptığı konuşmada birlik beraberlik vurgu yaparak, Bayrağı daha yukarılara çıkarmanın gayreti içerisinde olacağız. Güzel hizmetler yapacağız. Birlik beraberlik içerisinde olacağız. Uyum içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

Belde başkanlığına seçilen Kamuran Sevgili Başkanımızı ve belde teşkilatımızı tebrik ederim. Kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerim.” kongrelerle güçlerine güç katarak, yenilenip tazelenerek, millete hizmet yolunda artan heyecanlarıyla inandıkları yolda taviz vermeden yürüyeceklerini belirtti.

Konuşmaların ardından yapılan kongrede mevcut başkan Kamuran Sevgili AK Parti Kayabağlar  belde Başkanlığına yeniden seçildi.

Kongreye AK Parti Siirt il Başkanı Ekrem Olğaç, Merkez ilçe Bakanı Öner Geyik, Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek,A tabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram,Eski İl Başkanları Bayram Kızılay, Ali İlbaş,İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe ve belde Başkanları il ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partililer katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.