Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu’dan Esnaf Ziyareti
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve yönetim kurulu üyeleri, esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Çalapkulu, yaptığı açıklamada, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği esnaf ziyaretleri ile sahada çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Her fırsatta Siirt halkı ile bir arada olmaya gayret ettiklerini belirten Çalapkulu, 16 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinde hizmetlerin yanı sıra sahadaki çalışmalarının da etkili olduğunu kaydetti.

Çalapkulu, şöyle konuştu: "Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye'nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini dinliyoruz. Ziyaretlerde esnafın yakın ilgisi ile karşılaşıyoruz.

AK Parti Siirt İl Teşkilatı olarak halkımızın talep ve isteklerini dinlemeye gayret ediyoruz. Esnafın en büyük talebi ilimizdeki huzur ortamının korunması ve devam etmesi yönünde.

Siirt esnafı artık kepenklerin kapandığı, iş yerlerinin tahrip edildiği, satışların durduğu günleri yaşamak istemiyor. Esnafımızın gösterdiği yakın ilgi ve teveccüh bizlere enerji veriyor.

Halkımızın ve özellikle esnafımızın teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. İlimiz, cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı.

Türkiye, AK Parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi."

AK Parti'nin ülkenin çıkarları doğrultusunda hareket eden bir parti olduğunu belirten Çalapkulu, "Bu çıkarlar doğrultusunda hedeflerimizi tek tek gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

AK Partimizin temel prensibi vatandaşın yanında olmak, ihtiyaçlarını, sıkıntılarını gidermektir. Hizmeti kendine şiar edinmiş bir partinin mensubu olarak, haktan yana halkımızın hizmetinden mutluluk duyduk ve duymaya devam edeceğiz. Bu yoldan hareket ederek esnaf kardeşlerimizin sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız."Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.