Bu haber kez okundu.

AK Parti Gençlik Kollarından Üye Standı
banner229

AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri tarafından, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda üyelik standı açıldı.
Siirt AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda belediye tarafından yapılan Ramazan etkinlikleri yanında üye standı kurdu.

Teşkilat ve Seçim İşleri Başkanlığı tarafından gençlere yönelik yapılan üyelik çalışmalarına gençler yoğun ilgi gösterdi.

'Halkımızla kucaklaşma' adı altında Ramazan ayı boyunca saat 20.00 ila 24.00 arası açık kalacak stantta, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunuldu. Üye olmak isteyenler, form doldurdu. Dört saatlik sürede 100 kişinin AK Parti'ye üye olduğu bildirildi. 
Yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını devam ettiklerini söyleyen AK Parti Gençlik Kolları Başkan Vekili Veysi Gökhan , "Kent merkezinde ve kırsal mahallelerde sık aralıklarla vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bizlerden destek ve tavsiye isteyen vatandaşlarımızı dinliyoruz. Halkımızla kucaklaşma amacıyla yaptığımız bu çalışmalar gelen taleplere göre artarak devam edecektir.

AK Parti Siirt Milletvekili Prof Dr. Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu standı ziyaret ederek gençleri kutladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.