Bu haber kez okundu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, Akrabalarıyla Güç Birliği Oluşturdu
banner229

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, akrabalarıyla bir araya gelerek birlik beraberlik mesajları verdiler.

Başkan Adayı İlbaş, akrabalarının ileri gelenleriyle bir araya gelerek, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi, güç birliği oluşturdu.

Belediye Başkan Adayı İlbaş yaptığı açıklamada; belediye seçimiyle ilgili düzenlediğimiz istişare toplantısı sonucunda birlik ve beraberlik kararı aldıklarını toplantıya katılan tüm akrabalarına teşekkür ederek, onlarla gurur duyduğunu söyledi.

Toplantıda konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, başarılı olmanın yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade ederek, akrabalarıyla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu seçim sonuna kadar birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını vurguladı.

Bundan sonra da bütün akrabalarımla ve teşkilatımızla birlik ve beraberlik içinde, bize yakışır bir şekilde çok ama çok çalışarak Siirt’imizi AK Parti hizmet belediyeciliği ile buluşturacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mecit 5 yıl önce

yahuu Akpartiye küskünüz neden ceyhun beyi aday göstermediniz.

Avatar
mehmet 5 yıl önce

Ali ilbaş çok kıymetli bir insan lakin akparti ceyhun beyi göstermeliydi.

Avatar
Muzaffer 5 yıl önce

Kıroyi aşireti birlik olmuşsa ali ilbaş bu seçimi almış demektir

Avatar
Zeliha 5 yıl önce

Heyt maşAllah canını yirem

Avatar
mervan 5 yıl önce

çok komik bir durum:)