Bu haber kez okundu.

AK Parti Adayları Kurtalan’da Coşkuyla Karşılandı
banner229

24 Haziran tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden (AK PARTİ) aday olarak gösterilen adaylar Osman Ören, Sadettin Sabaz ve Lokman Özcan, Ankara da yapılan tanıtım toplantısının ardından Siirt’e döndüler.

AK Parti adayları Osman Ören, Sadettin Sabaz ve Lokman Özcan için Kurtalan’da karşılama töreni düzenlendi.

Kalabalık bir araç konvoyuyla karşılanan adaylar, kent merkezinde de bir tur atarak, Kurtalan SKM Başkanlığı, aday tanıtım ve seçim lokalinin açılışını gerçekleştirdiler.

Yenidoğan çarşısı Emniyet caddesindeki seçim lokalinin açılışına milletvekili adayları Osman Ören, Sadettin Sabaz, Lokman Özcan, İl Başkanı Özgür Çalapkulu, Belediye Başkanı Nevzat Karaatay,İlçe Başkanı Faris Akgül aday adayları ile partililer katıldı.

AK Parti adaylarının katılımıyla görkemli bir şekilde açılan seçim lokalinde konuşma yapan adaylar, seçime iddialı bir şekilde gireceklerini belirttiler.

İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, "AK sevdamızı ve hizmetlerimizi yeniden halkımıza anlatacağız. Madden ve manen memleketimizi kalkındıran ve özgürlükleri tepeye çıkaran partimiz, bu istikrarlı yoluna devam edecektir" dedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, "Vakit Türkiye Vaktidir" sloganıyla yola çıktıklarını ve 24 Haziran'da Meclis'e 3 milletvekili taşımak için gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydetti.

AK Parti adayları da yaptıkları konuşmalarda, AK Parti'nin 16 yıllık hizmetlerine değinerek, başkanlık sistemi, yeni anayasa, özgürlüklerin önünü açan yasalar, istihdam projeleri ve AK Parti dönemindeki hizmetleri ev ev dolaşarak halka anlatacaklarını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.